Tatarský biftek ve večerním menu restaurace v Záběhlicích
V areálech HAMR-Braník a Záběhlice si návštěvníci restaurace mohou každý den vybrat ze široké nabídky večerního menu. Mezi jídly v restauraci Záběhlicích se nachází také mnohžmi tolik oblíbený tatarský biftek, jehož výroba a příprava podléhá přísné kontrole a musí zároveň splňovat přísné hygienické podmínky. Aby mohl být tento syrový pokrm kvalitně servírován, musí být připraven z čerstvého masa, které je vakuově zabaleno a šokově zmrazeno na teplotu - 40°C, po dobu nejméně 48 hodin. Poté je řízeně rozmrazeno při teplotě +4°C a pomleto na nejjemnější dostupné desce. Před pomletím se provádí odstranění blan a dalších vazivových tkání. Pouze za pomoci této technologie jsme schopni zaručit zničení všech bakterií a boubelů. Každý výrobek je navíc testován v akreditované laboratoři, která za jeho kvalitu a nezávadnost ručí. Naši kuchaři si tatarský biftek objednávají každý den a žádný z produktů tak není v našich restauracích déle, než pár hodin. Všechny námi podávané „tataráky“ jsou tak zárukou jakosti vybraného mletého masa, které je baleno a expedováno v inertním plynu. Na své si zde tak večer po sportu nebo po práci přijdou ti, kteří si chtějí zajít na dobré jídlo a strávit příjemný večer v našich restauracích.